Verrassingsmenu Happy Dees
Vertrekpunt
Bieten carpaccio
Rode biet met oude kaas loempiaatjes en honing -mosterd dressing
Beef Tataki
Biefstukpuntjes in Japanse marinade met sesamzaad
Huisgemaakte vissoep
Goed gevuld en geserveerd met knoflookbrood
Salade geitenkaas
Gemengde salade met lauwwarme geitenkaas, bacon, croutons, appel-perencompôte,
walnoot en een honing-mosterddressing
Surf en Turf
Gemengde salade met gebakken biefstukpuntjes, grote garnalen met een oosters getinte saus.
Carpaccio van runderhaas
Geserveerd met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rode ui en zongedroogde tomaatjes
Tataki Tuna Sesam
Verse tonijn in sesamzaad gepaneerd met wasabi-mayonaise en wakame-taugé salade
Vers gemaakte tomatensoep
Van geroosterde tomaten met balletjes gehakt en een wolkje room
Broodzak
met tapende, kruidenboter en aioli
Suggesties v/d chef
Menu van de maand
Menu van de maand November
Hoofdgerecht
Hertenbiefstuk met een cranberry rode wijn saus en seizoen groenten
Vangst van de week
Snoekbaars met zuurkool en uitgebakken Zeeuws spek en een Beurre Blanc sausje
Voorgerecht
Wildzwijn pastrami met een bospaddenstoelen kroketje en vijgen konfijt
Soep van de week
Romige preisoep met oude kaas
Nagerecht
Stoofpeer met crumble, kaneelijs en kaneel room
Loopt als een trein
Bavette steak gegrild op de Green Egg
met een sausje naar keuze
Varkenshaas
Naturel of met saus naar keuze
Varkenshaas gevuld
Gevuld met een tomaten-olijvenkaas en omwikkeld met een Parmaham en een rode pestosaus
Mixed Grill
(ongeveer 350 gram)
Black Angus ossenhaas (200 gram)
Naturel of met saus naar keuze (Stroganoff-, champignon-, pepersaus, blauwaderkaassaus en kruidenboter) .
Black Angus Ossenhaas Happy Dees/Black Agnus Ossenhaas Italiaanse wijze
Met gebakken ui, champignons en spekjes.
Italiaanse wijze met rucolasla, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten, rode ui
Intercity gerechten
Happy Burger
Brioche bol met een verse blackangus burger (200 gram)
met koolsalade, augurk, spek, gebakken uitjes, kaas, komkommer en tomaat.
Keuze uit burgersaus of truffelsaus
Vegetarisch
Gewokte noodles met tofu en wokgroenten met een huisgemaakte Oosterse saus
Kipsaté spies (200 gram)
Geserveerd met salade, satésaus en verse frites.
Spareribs/Spareribs XL
Geserveerd met verse frites en salade
(zoet of pittig!)
Varkensschnitzel
Naturel of met saus naar keuze (Stroganoff-, champignon-, of pepersaus).
Of Happy Dees wijze met ui, champignons, en spekjes
Vlaamse runderstoverij
Stoverij van rundvlees met daarin een abdijbier en een witlofsalade geserveerd met aardappelkroketjes
Conducteur op zee
Fish & Chips
Gebakken kibbeling met remouladesaus en verse frites.
Vangst van de week
Iedere week een wisselend gerecht.
Kabeljauw rugstuk
Omwikkeld met katenspek met een dragonsausje
Railrunnertjes
Halve sparerib
Met frites en appelmoes.
Snackstokje
Met frites en appelmoes.
Kipnuggets
Met frites en appelmoes.
Frikandel
Met frites en appelmoes.
Kroket
Met frites en appelmoes.
Bitterballen
Met frites en appelmoes.
Pannenkoek
Met stroop en poedersuiker.
Eindbestemming
De enige echte de Banoffee Cheesecake
Geserveerd met banaan en karamelijs
Crème Brulée
met slagroom
Chocolade smullerij
Chocolade brownie, witte chocolade mousse en chocoladeijs
Eton Mess
Roomdessert met meringues van rood fruit
Dame Blanche Happy Dees
De lekkere klassieker met echte Belgische chocoladesaus
TO GO: alle bovenstaande gerechten zijn ook af te halen
Dranken na het eten
Irish Coffee
Met Ierse Wiskey.
Spanish Coffee
Met Tia Maria.
Italian Coffee
Met Amaretto.
Dutch Coffee
Met Vieux.
French Coffee
Met Grand Marnier.
Café Francais
Met Cognac.
Café Orange
Met Cointreau.
Zeuvebergse Coffee
Met Lobbeke.